Forum / The Mana Vault nieuws / Gedragsregels

Gedragsregels

09-07-2021 12:03

Op TheManaVault.nl gelden een aantal gedragsregels. Mocht je een overtreding van één of meerdere van deze regels constateren, neem dan contact op met een moderator.

Gedragsregels

Wij verwachten van iedere bezoeker dat hij/zij zich normaal, beschaafd en beleefd gedraagt op de website. Onder ontoelaatbaar gedrag vallen onder andere: Schelden, flamen, spammen, beledigen van andere gebruikers, discrimineren, intimideren, etc..

Taalgebruik

Maak zoveel mogelijk gebruik van normaal Nederlandse schrijfwijze. Gebruik interpunctie en hoofdletters. We zullen geen spellingcontrole op jouw bericht los laten, maar het gaat er om dat het bericht duidelijk te begrijpen is. Dit geldt zowel op het forum als bij het kaart-, deck- en toernooicommentaar.

Ruilen

Op het forum kan via Aangeboden/Gezocht worden geruild. Voor de overzichtelijkheid willen wij gebruikers vragen om maximaal één Aangeboden en één Gezocht topic tegelijk te hebben. Heb je behoefte aan een nieuw topic? Vraag dan aan een moderator om jouw oude topic te sluiten.
Gebruik duidelijke titels voor berichten in Aangeboden/Gezocht. Vermeld in het bericht duidelijk om welke kaarten het gaat, gebruik bij twijfel linkjes naar de juiste versies van de kaarten die je aanbied of zoekt (zie Hulp bij tekstinvoer https://themanavault.nl/forum/help).

Let op! Ruilen is geheel op eigen risico. TheManaVault.nl stelt zich alleen beschikbaar als middel om tot een ruil te kunnen komen. Lees hier meer over in de Disclaimer: https://themanavault.nl/pdfs/disclaimer-2021-07-09.pdf.

Reacties